dinsdag 3 juli 2012

Samenvatting van een paar dagen


Zondag was de eerste dag van het krabbenseizoen. Dat wil zeggen dat er vanaf die dag op krabben gevangen mag worden. Wel eerst een licentie halen.


De krabben moeten aan een paar voorwaarden voldoen: het moeten mannetjeskrabben zijn en ze moeten aan een bepaalde maat voldoen.
De meisjes gaan, ondanks het koude weer en het koude water toch een poosje het water in.


Maandag gaan we naar de Woodland Zoo in Seattle. Vooral Lorelai kijkt haar ogen uit naar al die dieren die ze voor het eerst ziet.
Dinsdag gaan we eerst karten met de twee oudste meisjes. Daarna maken we de Boeing Tour: over het terrein en in de fabriek van Boeing. De fabriek is, qua oppervlakte, het grootste gebouw ter wereld. Het is werkelijk enorm! Helaas mogen er geen foto's gemaakt worden.

2 opmerkingen:

 1. Lieve Annette en Henk,

  Jullie fantastische tour door de USA en verblijf bij de (klein)kinderen loopt nu ten einde. Maar, wij denken dat je met een heel goed gevoel terug mag zien op een heerlijke tijd en die niet voor iedereen is weggelegd.

  Het weerzien met de kinderen was heerlijk, maar ook het vertrek morgen zal onvergetelijk en misschien ook wel moeilijk zijn. Maar het zal jullie prikkelen om weer terug te gaan.

  Wij wensen jullie beiden een goede en een behouden vlucht terug naar huis waar ook best wel de zon schijnt!

  Met veel liefs van,
  Ina en Fred

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Ina en Fred, dit was weer een onvergetelijke ervaring. Het weerzien met de kinderen was natuurlijk heerlijk. Maar we verlangen nu ook wel weer naar ons eigen plekje en de kinderen daar.
   Inmiddels is het hier ook mooi weer. Gisteren een goede 4th of July gehad. Morgen (vrijdag) vertrekken we vanaf Seattle en komen zaterdag in Nederland aan.
   Liefs en groetjes,
   Henk en Annette

   Verwijderen